Nyomtatás

Bemutatkozás

ZENETANÍTÁS

Rézfúvós tanári pályám kezdetén szakítottam az akkori rézfúvós oktatási hagyományokkal, amelyek szerint a rézfúvós hangszerek tanításának elkezdését nem javasolták 12 éves kor alatt. /A tanterv és a tanítandó iskolák is így voltak kialakítva./

Konzultáltam – az abban az időben, de más területen hasonló sikereket elért – Polgár Lászlóval, a sakk bajnoknők édesapjával. Saját, óvodás és kisiskolás korú gyerekeimet tanítva alakítottam ki azt a speciális metódust, amelyet azóta is alkalmazok.

Pedagógiai érzékem és gyakorlatom van a tehetség korai felismerésében és kibontakoztatásában.

Saját gyermekeim felnőttek, önállóak lettek. Ők négyen alkotják az ország egyetlen, a komoly és könnyűzene területén egyaránt nagy sikereket elérő rézfúvós együttest a Fourtissimo –t.

www.fourtissimo.hu

Az évtizedek során, sok „problémás” „ansatz”-al /a fújásnál alkalmazott szájtartási technika/ találkoztam. Saját tapasztalataim alapján kidolgoztam egy metodikát az optimális „ansatz” beállítására és javítására. Nagy sikereket értem el ezen a területen.

 

FOTÓZÁS

Fotós családból származom. Édesapám a fényképész szövetkezet felvételvezetőjeként kisgyermek korom óta tanított a mesterség fortélyaira. ( A retusálástól kezdve – az akkor még nagy számnak számító – színes kép előhívásig mindent elsajátítottam.)

Ilyen alapokkal nem volt nehéz belenőni a digitális fényképezésbe. Képeim többnyire riport képek, de művészi igényességgel készülnek.

 

VÁLLALKOZÁSOK

  • Pedagógiai szaktanácsadás

  • Ansatz” problémák javítása, rézfúvós hangszerek, szolfézs tanítása.

  • Fotózás

  • Rendezvényszervezés, koncertszervezés.

  • Menedzsment